2015-01-14

FIMA įrengs rezervinį duomenų centrą Lenkijos Seimui

Atgal į naujienų sąrašą

FIMA pasirašė sutartį su Lenkijos Respublikos Seimu dėl rezervinio kanceliarijos duomenų centro projektavimo ir statybos. Sutarties vertė – per 2 500 000 PLN (apie 585 494 eurų).

„Nepaprastai džiaugiamės, kad nepaisant didelės konkurencijos rinkoje mums pavyko patraukti šio itin reikšmingo kliento dėmesį. Dabar belieka įvykdyti griežtus jo reikalavimus. Pabaigti projektą tikimės ateinančių (2015-ųjų) metų trečiąjį ketvirtį”,- sakė FIMA Polska direktorius Robertas Zdunekas.

Projekto metu FIMA inžinieriai parengs statybos techninį projektą, sutvirtins konstrukcijas, pertvarkys esamas patalpas, įrengs pakeliamas grindis ir spintas su sistemine įranga, padalytas į šaltąją ir karštąją zonas. Specialistai duomenų centre taip pat įdiegs energiškai veiksmingą kondicionavimo sistemą, saugos ir gesinimo dujomis sistemas, LAN tinklą (naudojant varinį ir optinį kabelius), atliks elektros darbus.

FIMA Lenkijoje 2014-aisiais pasirašė dar kelias reikšmingas sutartis dėl duomenų centrų projektavimo ir įrengimo, įskaitant su bendrovėmis „GK Orange”, „Lasy Państwowe” ir „Dalkia”.