2016-02-02

Modernizuota Liepojos stotis Latvijoje

Atgal į naujienų sąrašą

Latvijoje baigta modernizuoti Liepojos geležinkelio stotis. Sausio 21 d. oficialiame projekto užbaigimo renginyje užsakovai dėkojo ir FIMA dukterinės įmonės Latvijoje specialistams, kurie prisidėjo prie stoties geležinkelių infrastruktūros atnaujinimo.

SIA FIMA kartu su „Thales Transportation Systems“ įgyvendino Liepojos geležinkelio stoties signalizacijos sistemų modernizavimo ir geležinkelio kelių rekonstrukcijos projektą.

SIA FIMA įrengė stoties signalizacijos, centralizacijos ir blokuotės bei elektros tiekimo sistemas, sumontavo naujas transformatorių pastotes, rekonstravo peronų ir pervažų apšvietimo bei vaizdo stebėjimo sistemas, įdiegė naujas šviesos signalų bei iešmų šildymo ir automatizavimo sistemas.

Tai ne vienintelis „Latvijas dzelzceļš“ projektas kaimyninėje šalyje, kuriame dalyvavo SIA FIMA. Įsitvirtinusi kaip patikimas partneris ji taip pat atnaujino pagrindinį Latvijos geležinkelių duomenų perdavimo tinklą. Dalyvavo tiesiant antrąjį kelią svarbiame Latvijos geležinkelių ruože nuo Skryverų iki Krustpilio.