2015-12-22

Lenkijoje kyla moderni sporto ir pramogų arena

Atgal į naujienų sąrašą

Moderniausioje Lenkijos pramogų ir sporto arenoje Glivicuose FIMA pasirūpins lankytojų saugumu ir pastato valdymu. Glivicų arena „Podium“ talpins daugiau nei 15 tūkst. žiūrovų. Objektą sudarys pagrindinė arena, treniravimosi salė, daugiaaukštė automobilių stovėjimo aikštelė. Darbus užbaigti numatoma kitų metų rugpjūtį.

„FIMA Polska“ pasirašė sutartį su generaline Glivicų „Podium“ arenos rangove bendrove „Mirbud S.A.“ dėl intelektualių inžinerinių sistemų diegimo.

„Tai vienas reikšmingiausių mūsų projektų Lenkijoje, kur galime atskleisti savo patirtį ir galimybes. Partnerystė su vienu didžiausių Lenkijos statytojų taip pat gali atverti naujus kelius rinkoje“, – sakė FIMA Plėtros vadovas Vytautas Zinkevičius.

Glivicų „Podium“ arenoje „FIMA Polska“ įrengs priešgaisrinės signalizacijos, apsaugos sistemas, sumontuos įeigos kontrolės ir vaizdo stebėjimo įrenginius. Bendrovė taip pat įsipareigojo įdiegti smalkių ir dujų nuotėkio jutiklius, įspėjamąją ir masinio informavimo garsinę sistemą bei įrangą.

Visos pastato inžinerinės sistemos bus sujungtos į vieną pastato valdymo sistemą BMS, kurią taip pat įsipareigojo įdiegti FIMA.