2015-03-16

FIMA stendas traukė jaunimą KTU „Karjeros dienose 2015“

Atgal į naujienų sąrašą

Vasario pabaigoje vyko didžiausią Baltijos šalyse karjeros kontaktų mugė – Kauno technikos universiteto (KTU) „Karjeros dienos 2015“. Renginyje tradiciškai dalyvavo ir FIMA. Interaktyviame ir žaismingame jos stende studentai aktyviai domėjosi ir FIMA veikla, ir įsidarbinimo bendrovėje galimybėmis.

KTU „Karjeros dienos 2015“ surengtos 11-us metus iš eilės. Renginys vyko „Žalgirio arenoje“ ir buvo didžiausias iki šiol. Jame dalyvavo 130 įmonių ir tūkstančiai studentų, absolventų ir moksleivių.

FIMA stende įrengti pagal specialų užsakymą pagaminti terminalai su šių metų šūkiu „Bring your energy to FIMA!“ kvietė jaunus žmones sudalyvauti žaidime – įsivertinti, kur kompanijoje jiems labiausiai tiktų įsidarbinti. Studentui pridėjus ranką prie specialaus paviršiaus, terminalas ją nuskanuodavo ir studentui pateikdavo jo, kaip potencialaus FIMA komandos nario, reikiamų savybių – motyvacijos, šiuolaikiškumo ir žingeidumo – įvertinimą. Atsižvelgiant į individualius rezultatus, terminalo programa parinkdavo studentui tinkamiausią FIMA sektorių.

Nuotaikingoje ir dinamiškoje aplinkoje FIMA specialistai dalyvavo planuojant kiekvieno studento karjerą ir tuo pačiu įsidėmėjo keletą potencialių naujų komandos narių.

Šiemet jaunimas FIMA domėjosi dar aktyviau nei praėjusiais metais. Studentus domino ir įmonės veikla, įgyvendinami projektai, ir įsidarbinimo bei praktikos galimybės. Nerimaujančius dėl patirties trūkumo FIMA darbuotojai patikino, kad profesionalumas ateina palaipsniui, o pradžiai svarbiausia – ryžtas ir kruopštus darbas.

Renginio „Karjeros dienos“ tikslas – profesinį kelią planuojančiam jaunimui suteikti galimybę tiesiogiai pabendrauti su potencialių darbdavių atstovais ir artimiau susipažinti su jų veikla, o darbdaviams – sutikti perspektyvių potencialių darbuotojų.