2010-03-29

Fimasales.lt - moderni elektroninių sistemų komponentų parduotuvė internete

Atgal į naujienų sąrašą

Inžinerinių sprendimų bendrovės „Fima“ įrangos Prekybos ir platinimo centras atidarė naują elektroninę parduotuvę www.fimasales.lt. Joje prekiaujama pasaulyje žinomų gamintojų elektroniniais komponentais, skirtais apsaugos, kompiuterinių tinklų, automatikos, buitinėms ir kitoms sistemoms.

„Dabar daugelis verslo įmonių keliasi į elektroninę erdvę, mūsų veiklos sritis - ne išimtis. Kadangi tiek mūsų klientų ratas, tiek siūlomų produktų kiekis yra didelis, norėjome sukurti patogią sistemą prekių pristatymui ir prekybai“,- sako Ramūnas Mankevičius, „Fima“ Prekybos ir platinimo centro direktorius.

Pasak R. Mankevičiaus, nuo 1992 metų veikiančio „Fima“ Prekybos ir platinimo centro klientai – daugiausia apsaugos, ryšių montavimo ir kitos kompanijos. Tačiau sukūrus patogią elektroninę parduotuvę, įrangą joje patogu bus išsirinkti ir atskiriems vartotojams, patiems meistraujantiems namuose. Tuo labiau, kad Prekybos ir platinimo centre yra teikiamos profesionalios konsultacijos dėl konkrečios įrangos parinkimo bei jos montavimo.

Fimasales.lt elektroninėje parduotuvėje siūlomas platus asortimentas elektroninių komponentų įvairioms sistemoms: nuo apsaugos, kompiuterinių tinklų, automatikos ir kt. iki buitinių sistemų. „Mūsų specialistai nuolatos seka pasaulines technologines naujoves, todėl klientams siūlomi pažangiausi produktai. Atstovaujame pripažintus prekinius ženklus, tokius kaip Bosch, Sanyo, DSC, Paradox, HP, Cisco, Samsung, Tamron, Commscope. Taip pat atliekame garantinį ir pogarantinį įrangos remontą“, - pasakoja R. Mankevičius.

Jis teigia, kad elektroninėje parduotuvėje yra sudarytas visų turimų prekių katalogas. Prekes galima užsisakyti internetu, jos klientą pasieks greitai, nes yra sandėliuojamos net keliuose miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Rygoje.