2008-12-19

Fimai – inovacijų prizas

Atgal į naujienų sąrašą

Pirmą kartą sudalyvavusi nacionaliniame konkurse „Inovacijų prizas“, bendrovė „Fima“ laimėjo „Inovatyvios įmonės“ titulą bei tapo viena iš septynių šį titulą pelniusių įmonių Lietuvoje. Šio titulo suteikimas – tai pripažinimas, kad „Fima“ savo veikloje taiko inovatyvius vadybos metodus, visada ieško ir siūlo klientams Lietuvoje dar niekada nepritaikytus ir modernius sprendimus.

„Inovacijų prizas“ – tai kasmetinis konkursas, kurio tikslas skatinti verslų mąstymą, technologinę plėtrą bei suteikti įmonėms galimybę įvertinti savo konkurencingumą ir inovatyvumą. Konkurse dalyvauja verslo įmonės, registruotos ir veikiančios Lietuvoje.

Šiais metais konkurso organizatorius džiugino išaugęs susidomėjimas konkursu ir rimtas dalyvių požiūris į inovacijas. Paraiškas dalyvauti šiame konkurse buvo pateikusios 76 įmonės.

Konkurso laimėtojai apdovanoti gruodžio 18 dieną vykusiame iškilmingame renginyje. Nugalėtojai gavo sertifikatus, statulėles bei teisę naudoti Inovacijų prizo logotipą įmonės rinkodaros tikslams.

Kasmetinį nacionalinį konkursą "Inovacijų prizas" organizuoja VšĮ Lietuvos inovacijų centras ir Lietuvos pramonininkų konfederacija. Konkursą remia Ūkio ministerija ir Europos verslo ir inovacijų tinklas (Enterprise Europe Network).

„Inovacijų prizas“ – ne pirmas apdovanojimas, įteiktas „Fimai“ šiais metais. Už sukurtą unikalią Būtingės naftos terminalo apsaugos sistemą šiais metais Lietuvos Respublikos Ūkio ministerijos apdovanojimuose „Inovatyvaus produkto pristatymo rinkai“ kategorijoje bendrovei buvo įteiktas medalis „Už nuopelnus verslui“.